Λίγο ο ήλιος που αφήνει τα ‘δόντια’ του, λίγο τα ‘κουμπωτά’ τριήμερα, δεν χρειάζεται και πολύ για να μπείτε σε vacation mood. Και επειδή χίλιοι καλοί χωράνε, μετρηθείτε, και νοικιάστε το αντίστοιχο βαν για την ολιγοήμερη απόδραση σας! Αν είστε για οικογενειακή εξόρμηση, τότε το 7θέσιο VW Caddy θα σας προσφέρει την απόλυτη άνεση για το ταξίδι σας. Αν από την άλλη σχεδιάζετε μία party-εκδρομή που μπορεί να συμπεριλαμβάνει ακόμα και τους κολλητούς από το στρατό, τότε τα 9θέσιο Citroen Jumpy ή VW Transporter είναι μονόδρομος. Και επειδή φτιάξαμε 2 τύπους ταξιδιωτών, σας προτείνουμε τους αντίστοιχους προορισμούς.

Αν λοιπόν είστε ο Family Guy, προτείνουμε ένα οικογενειακό τριήμερο στη γραφική Αράχωβα. Φορτώστε από νωρίς το 7θέσιο VW Caddy, και σε 2-2,5 ώρες από την Αθήνα θα φτάσετε στην αρχοντική Αράχωβα. Περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια με τα επιβλητικά νεοκλασικά και χορτάστε οικογενειακές στιγμές! Τα αμέτρητα εστιατόρια τόσο στην Αράχωβα όσο και τους γειτονικούς Δελφούς είναι για όλα τα βαλάντια! Επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και θαυμάστε οικογενειακώς τα μοναδικά μνημεία. Για τη διαμονή σας, προτείνουμε κάποιο ξενοδοχείο-ξενώνα στη γειτονική Αγόριανη, που προσφέρει γαλήνη μακριά από τη θορυβώδη νυχτερινή Αράχωβα. Με την άνεση που σας προσφέρει το ενοικιαζόμενο βαν οργανώστε μικρές αποδράσεις στα γειτονικά παραδοσιακά χωριά του Παρνασσού και της Γκιώνας και γευτείτε τις τοπικές λιχουδιές.

Αν από την άλλη σχεδιάζετε μία party-εκδρομή με φίλους τότε προτείνουμε και πάλι Αράχωβα! Επιβιβαστείτε στο 9θέσιο βαν, και φτάστε στη Μύκονο του χειμώνα την ώρα που εσείς θέλετε! Μία βόλτα στα γραφικά στενά της πόλης με κατάληξη το επιβλητικό ρολόι είναι must-do για τις selfie της παρέας (υπόψιν οι πρώτες selfie επιβάλλεται να τραβηχτούν μέσα στο βαν!).  Περάστε μία βόλτα από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και επιλέξτε μεταξύ Δελφών και Αράχωβας για την πρώτη σας απογευματινή κρασοκατάνυξη, με ντόπιους εκλεκτούς μεζέδες. Για τη διαμονή σας προτείνουμε την Αράχωβα, όπου θα μπορέσετε να βιώσετε την κεφάτη νυχτερινή ζωή της πόλης. Οργανώστε μικρές αποδράσεις με την άνεση του 9θέσιο βαν στα γειτονικά χωριά και θαυμάστε το απαράμιλλο φυσικό τοπίο της Γκιώνας και του Παρνασσού.

Family Guy ή εκδρομή με φίλους; 7θέσιο βαν ή 9θέσιο βαν; Αράχωβα ή κάπου αλλού; Ότι και να αποφασίσετε, εμείς είμαστε δίπλα σας για την ενοικίαση του κατάλληλου βαν για την εκδρομή σας. Καλό σας ταξίδι!

Rent a car – Athens – INTRARENT – Your car rental company! Only economy car rentals!

Μπορείτε να βρείτε τα βαν μας εδώ:

Rent a Van

Δείτε επίσης:

Leasing αυτοκινήτων ή ενοικίαση αυτοκινήτου; Εσύ τι τύπος είσαι;